CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

February 21, 2011

cadbury kesayangan (:

Semalam merupakan hari yang sangat meletihkan sebab kelas menjahit dari 9.30pg until 6.00 ptg tapi sangat menyeronokkan (: syukur and today hari yg sgt membosangggggkang! (bosan act ) oleh itu saya mengambil keputusn SPM Saya Pergi Menaip. Ye menaip... Tak mpak ke aku tengah menaip ni tibai kang baru tau haha

haa korang suka makan chocolate tak ? kalau tak suka buat buat la suke ya. Yup chocolate memang pebret aku especially cadbury choocolate lain pun aku layan jugak macam kinder bueno ke...ferero rocher ke...nak yang mahal je kan haha.okay chocolate daim Tak pun yang 20 sen jual kat cafe sekolah tu pun aku makan jugak..apa name dia starcup eh?yang makan kena guna sudu and ada macam biskut bulat2 dalam dia tuh.hehehe but the most sangat suka cadbury,,





you can melt when the chocolate starts to melt in ur mouth that give by the guy that make you melt

and sekarang saya dah menguap and mahu tidur petang.hehe.goodbye semua and have a nice day (: salam adios!


12 comments:

sophie said...

Daripada Cadbury suka lagi ferero Rocher.. Tp kalau Cadbury semestinya Hazelnut di hati

Time sekolah lu pun selalu dpt cadbury..hehehe

anis kristal said...

hehe.ferero rocher mmgla sedap.hehe.
hahaha.gembira bile dapatkan.hehe

fieya said...

chocolate semua aku tibai. hee
lbh2 lg cadbury, ferero and kinder bueno.
sedap2. :D

cadbury blackforest memang sedap !

anis kristal said...

wahaha.kite samela!
betol2:D
cadbury blackforest selamanya :D

leehaebie said...

heyy anis. lupa laa dpt mna link you. rsa kt fb kot. from your friend i guess ;D

hiro said...

tgh makan!

anis kristal said...

leehabie..owh okeyh :D

anis kristal said...

hiro! alah jelesnya!

Cik Tie Berbicare said...

anis, ko selalu dpat coklet, and aku slalu tumpang makan skali, kekeke~

anis kristal said...

hahaha.aku pun penah tmpang mkn cklet besday kau.haha

Cik Tie Berbicare said...

hehehe. same2 tumpang ! (:

anis kristal said...

hahahahha,ceh songsang kau ni