CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

March 12, 2011

cengeng ?

ape itu cengeng ?? hehe.xkan tak tau kot..cengeng tu..emm.ape ae..kuat nanges kot..ataupun..cepat nanges.hehe.malu la kalo nak story psl nges2 ni..sbb.saye la orang yg cengeng tu(xmalunye kau mngaku)okay,bnde ni saje2 nak cecite je.hehe.saye ni mmg la sng betol nak kua kan air mate ney.kdg2,sbb bnde yg kecik gile2 pon da bole nanges tau.bknnye nak nanges sgt pon.tapi.ntah.automatik die akn tros kua air mate tu.org ckp sket ke.tego ke.mara ke.mulela na begenang air mate tu.ngade2 la kau ni anis.hahaha.biarla.da mmg cem tu.

penah tu kat skola..cikgu tnye knape tertnggl hw,,then tros nanges.pdhl ckgu tu tnye je.bkn tngking pape pon.sian ckgu tu.tros xjd tnye.huahua.haish2.then.cth la saye ade mslh ngn sape2 kan.pdhl bnde uh da betaon taon lme da tjadi.tapi.tem tgh cecite kat org lain tu.msti nges gak.oii air mate!!kau dok diam2 bole tak??nnti bdn saye kkrgn air mcm mane ?? hee~ snanye xde bnde pun nak cite..huhu~


hehe.ye ye ! mcm ni la saye.kalo nges sorang2 xpe lg..bole tahan ... cool ..maintain ...smbil mate terkebil kebil pndg ats supaye air mate tu tak kua...hahahaha..tp.bile ade org sntuh je ! T_______________________T sebaldi air mate kua..teresak2 lak tuh..da puas nges tu..ley lak gelak2..cam org xbetol pon ade gak..hehe org yg slalu jd mangse ni cik NURA EZZATIE dan cik FATIN AMALINA .hehehe ;p


eleh korang pon mcm ni kan snanye?? tol tak tol tak ?? :DD



..

19 comments:

black butterfly said...

huhuh~~sngnye ngiz...sy nk ngs pun sush even daa break up with my bf^_^

anis kristal said...

hahaha.yeke? besnye mcm tuh.
seorang yg sgt tabah :D

HaNa said...

hahahha....anis same r kte...

nashwa said...

crying will never be a crime xDD so , nanges je lah , HAHA

♥ neddy bunga ♥ said...

kite same larr ,,,
;)

anis kristal said...

@HaNahaha.ain kau tiru aku kan kan

anis kristal said...

@nashwayeap betol tu nashwa :DD setuju :)

anis kristal said...

@♥ neddy bunga ♥yeke?hehe.give me five :DD

Cik Tie Berbicare said...

hahaha,
aku : anis ko ok tak?smbil sentuh bahu anis
anis : wuuuuuu~ (teros teresak-esak) ^^ haha
best memory :)

anis kristal said...

hahahaha.lawak doh kalo egt balek.
kau saje je snanye pgg bahu aku kan ?haha
yeap.mmry 'll last forever :)

Cik Tie Berbicare said...

hahaha, ye lah saje je pegang XD heheh
btw, aku suka gamba kat atas nie,, mmg tepat kene muke kita,^^ keke

anis kristal said...

haha.nnt aku nak pgg kau pulak.woot2!haha
betol2.mmg kne sgtkan nura.aku amek kat tumblr ^^

lisa said...

hehe betul lah tu :) lawa picture. ergh haha

anis kristal said...

hehe yep betol2.thanks (:

yanie said...

sy suka nie (: yess,tu biasa la anis,lg lg kte gurl kan.tp seriously same aww,hahaha.

cik chopu said...

takpe. nangis je, kua toksid.

anis kristal said...

@yaniehaha.tahu takpe.gurl mmg kuat nges.haha.same .good :D

anis kristal said...

@cik chopuhuhu betol tu mas.sehat sket tuboh bdn ney.ahha

SofieyAzwa said...

Sofiey xleh kalau nak nangis lg org tanye nape mesti lg meleleh!! heheheh.. same!