CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

June 29, 2011

sibuk melanda macam tsunami

haih... okay lepaskan penat kejap kat sini.sekarang dekat makmal komputer.okay dengan semangatnye  kitorg dtg setengah jam awal woots XD konon la awal.snanye nak on9 je haha.okay sekarang ni rase nak jerit kuat kuat sampai LEBAM !

ARGHHH ><''

nak nanges pulak boleh ?

T.T

please la please la..tiap tiap malam ade ceramah sana sini
ceramah tu la ceramah ni la
tapi tapi tapi
kalau tak take part dalam ceramah2 ni xdapat la sticker
kalau xdapat sticker,,cane nak dok kolej next year

HUAAAAAA :'(

fine, aku kene bersabar dengan semua ni.
tapi tapi tapi
ceramah2 nye semua smpai pkol 11 malam
bila nak study semua semua tu #konon rajin la :p
minggu depan n depan n depan baaaaanyak test tau tau

wuuuuuu T.T

k lah kelas dah stat babai :'(

tired anis


1 comment:

encikAPPLE said...

hehe. kesian nyeee. bersabarlah yer cik anis comel :)