CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

April 8, 2011

perempuan dan beg tali panjang

yeah,sekarang ni mmg trend perempuan pkai beg tali pnjg tu kan (anis xtau nak pnggl beg 2 ape.beg silang eh?haha) ape ape pon.anis pon suke beg tu jugak esp yg kale die coklat kulit tuh.tak main la beg silang kale2 pink ni.yang ade gamba barrrbie tu.hahaha.ade sstgh org bwk beg tu sbb nak ltak brg keperluan.alah~name pon perempuan kan.bedak la.tisu la.lipbalm la kot kot mulot kering sgt smpai org nak borak pon xlalu tgk sbb mlot cam tgh tuka kulit.n ade pulak yg bwk beg tu just utk nmpak cool...bergaya..syemat..perghhh...haha

dan hari tu anis ade terdgr la sorang laki ni kate.alah~bajet hot je nak pakai beg mcm tuh semak je n bla bla bla..anis ape lagi..hey you men! suka hati lu je nak kate mcm tu ! (tp xcakap pon.haha) wahai adik2 abang2 pokcik2 yg kacak lagi hensem persis ...  -.- ? beg tu serbaguna tau tau..xcaye ? betol x caye ??? tgk ni..

:)

lelaki ni bkn tgk beg pompuan tu tau..die tgh tgk...urm...urm...paham2 jela eh -__-

see see ? berguna kan kan ? :D


p/s : lukisan buruk :p

.

10 comments:

syahirah(: said...

aku pon suke beg panjang2 gak.
boleh main lompat tali.
hehe

asma :) said...

Suke lukisan last. Sumpah comel giler :)

anis kristal said...

@syahirah(:haha.tu ah pasalnye yat :D

anis kristal said...

@asma :)hehe.thanks asma :)

Cik Yana said...

Aaaaa~ kartun tak pakai baju. Patut pun lelaki tu tengok. Hehehe~

Lots of Love,
Cik Yana

anis kristal said...

hahaha.baju die trnsparent ;p

Cik Tie Berbicare said...

HAHA , setuju ! ishh, comelnya pempuan tuh bertudung !keke ^^ padan muka jantan uh ! yay !

anis kristal said...

haha.pakai tudong tp xpakai baju ;D

fieya said...

comelnye lukisan tu. hee

suka style beg cam tu.
pernah tu, maen2 pusing, sampai beg tu terhayun terlanggar org.

t lukis comel2 lg. :D

anis kristal said...

hehe.dah agak dah.mesti fiya suke beg2 ni.hehe
haha.lawak gile smpai tlggr org.hahaha.
okay n thanks fieya :)