CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

April 9, 2011

perempuan dan anak patung

sememangnye kanak2 perempuan dgn anak patung mmg xboleh dipishkan(boleh snanye~).dan remaje2 dgn teddy bear pun xdpt dpisahkan(lainla kalau die tomboi kan~).prmpuan mmg dilahirkan utk suke dan menyayangi sesuatu yg nmpak cantik dan lembut.ade ke budak2 pompuan main robot ??? xde kot kan..haha.dan ye.saye adalah fan no 1 ank patung barbie suatu ketika dahulu! yeah! hidup barbie! dulu kalo pegi shpping mall and kalo xsnggh bhgian toys x sah.hahaha.kalo xpegi pon.mesti asek jeling2 je dr jaoh.hihi~

mase baby,,mane de men barbie lg.barbie tu kan keras.xelok tu bdak2 kecik ney.kang tecucuk mate kang (btw,teddy arnab tu mmg saye ade.n yeap.reben merah die tu besa gile :D)

abah ngn maa kate.dlu kalo xbeli bnde ni.mesti aku akn nges kuat gile.n abah akn letak ngn aku2 skali atas kaunter tem nak baya tuh.malunye ngn akak/abg kaunter tu-.-'(baru skrg kau nk malu?)

tem ni da besa sket.da pndai befikir dah.bile abh atau maa kate bole beli.aku dgn seriousnye akn ckp ttg kelebihan brg yg aku nak beli tuh.kononnye mcm xrugi la brg yg aku nak beli tu.hahaha



semua ni aktvti2 yg aku buat dulu.esp kalo barbie tu bru beli.lg aku lyn die tiap2 mase.hehe.beli pike2 balek.xsgke aku terlmpau kebudak budakan dlu.hehehe.xmatured lgsong!

tem ni.aku dah xmain da ank2 patung ni.da smpan lam kotak.tp.bile ank2 patung ni da ade lam kotak..bile nak tido je..mesti aku akn trpandg kotak tu n rase takot sgt2.mcm2 la aku fikir.ank patung tu hidopla.ish.seramnye! mcm lam cite chucky tuh..

but now~saya sudah matang :D dan menyukai teddy bear :D



.

20 comments:

sueRAFE said...

cakap pasal barbie, dulu sue slalu paksa cousin lelaki sue men kawin2 guna barbie nie. hikhik, pastu pergi skolah masng2 nak tayang barbie masing2

Farah Azurah said...

seriusly,fara bukan kategori kanak-kanak yg terlalu minat barbie ..hhehhe..xtaw npe an...bila beso pon x mint sgt ngan ank patung ..fktor utama sbb taku an...birthday yg ke 18,die paksa gak amik bear dari die...memg xnak then lame2 dah suke an ..now,fara dah pandai suke kat bear!

s.u.h.a said...

dulu aku suka gila dgn barbie mermaid. siap paksa barbie tu berenang lagi. lepas tu kena marah dengan mak sebab basah habis baju barbie tu. haha

anis kristal said...

@sueRAFEhahaha.lawak gila mcm tuh.anis xdela smpai bwk g skola.sbb malu~ hihi~

anis kristal said...

@Farah Azurahhahaha.yeap.mmg ad sstgh girls tu xsuke barbie.hehe.wow.besnye dpt bear.hehe.cece da pndai suke eh.thanks to si dia :D

anis kristal said...

@s.u.h.ahaha.same ah.anis pon penah kasi barbie tu brng.tapi bkk bajula.hhaha

norsafina said...

hehe.teringat tem kecik2 dulu.
bila nak tido,susun ank patung n bear kat sebelah.
selimutkan dorang.
then,tido sesama lah kononnye.haha

arEnyss dyla said...

hehe..comeyla...dulu kalau xda memang xsah la...=)

fieya said...

comel2 lukisan anis. :)

dulu selalu beli barbie. semua kelengkapan dia semua ada. haha setiap hari main.

sekarang tgk bende tu dlm kotak je.

Mr. Swift said...

oh oh barbie ade gathering jgk eh? ;p

anis kristal said...

@norsafinahaha.tau xpe safina.aku mmg layan barbie tu first class la.selimut bagai.haha

anis kristal said...

@arEnyss dylahuhu.betol2.bila dah ade.nak lagi.hehe

anis kristal said...

@fieyathanks fieya.hehe.betol betol.bile ade klgkpan die lagi best kan.ahha

anis kristal said...

@Mr. Swifthahaha.tula pasalnye.mcm lwk oh bila fikir balek yg barbie ade gthring.kekeke

cik chopu said...

haha. best en mandi dengan barbie. haha. lawak siottt

anis kristal said...

haha.best best.siap sabon ngn shmpu lagi.hahaha

msredcheesecake said...

alo cik anis,
barbie=trend.masa kecik2 dulu rasenye sume org suka barbie. bawak tido skali yag paling best...eee...

anis kristal said...

haha.alo to you too :)
yeah.betol tu.skrg ni barbie jd trend lg ke tak eh ? hehehe

Cik Tie Berbicare said...

aaaaaaaa.. tak sgke ko cmnie, HAHAHA..
perhatian ! smpai sekarng anis suka duduk katak :P

anis kristal said...

hahahaha.kau xmcm ni ke dulu nura !
haha.malu malu !