CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

April 17, 2011

korang ingat lagi x ?

siape ingat lg ttg contest ni ??hehe.contest yg pemes dulu tu..yg di anjurkan oleh cik FARZANA FARZANTO :)ye..td pergi la bw kat blog die.sbb ade hot isu beb kat situ.hot isu tu sumenye bermulanya di sini .aku agak hot la bce walaupun blog aku xpemes.aku faham isi hati diorg.cece.haha.kembali kpd tajuk asal...guess what ? pnye la bce entry2 cik FF ni,.,,tbe2..smpai satu entry ni tajok die...PEMENANG BLOG PALING CANTIK,COMEL DAN KEMAS ! dan saye nmpak name saye ! ye name saye !! tp..mule2 tu cool la dlu kan..kot2 tu blog org lain.n ble tekan link name tu..wee~ tu blog saye.alhmdullilah n thanks kak FF :)

contest ni dah lme kowt.mase bln febuari nu ha..skang baru prasan..sorry kak FF.anis betol2 baru perasan.msti die fikir anis ni dah la org pilih die.xckp mekaseh pon T.T .sorry :( anis dah ckp thanks td .hehe.kak FF suruh tuntut hadiah.tp.malu la pulak nak minx.sbb dah lame kot.melepas~

sblm kak FF ni umumkan pemenang..die ade list kan top 5 untuk pmng dlu..dan ade sesi voting2 di situ.n yeap.thanks sangat sangat kpd mereka2 yg vote anis untuk blog plg kemas.kalo bukan kerana anda.xsampai la saye mcm hari ni (mcm pmng anugerah berita harian la plak).sbnrnye..xsgke lgsong dpt bnde ni.yela.ni first contest yg anis join.n time tu bru sebulan lbeh jd blogger.follower pon bape ketol je.bole kire gune jari.n thanks again :)

ni mase top 5.hehe

dan para pemenang..

paling comel

paling cantik

paling kemas

lawat lawat la blog paling comel dan paling cantik tu.memang superb la XD congrates :D

natijahnya,,anis kristal sukakan sesuatu yang kemas ! haha sape sape yg selekeh tu.rambut panjang bebeno tu. akan terus di reject(bajet dorang nak kau je) ;p


tapi..blog ni dah xkemas mcm dulu dah -___-


.