CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

April 18, 2011

perempuan dan lelaki kacak

bila lelaki nampak perempuan cantik




bila perempuan nampak lelaki kacak




paham x cerite ni ? ;)


p/s : yg pasal kentut tu rekaan je tau ;p


.

16 comments:

Cik Tie Berbicare said...

mumule mse aku bace last2 tuh cm x pham sgt.. rupenye ko nak mksodkan bile pempuan nmpak laki ensem de akan ckap laki tuh hensem and tros x pikir psal laki tu lagi and teros bincang psal bnde lain kan ? hehe. Ok i got it !. gelinye muke laki first tu Puhleaasee. HAHA

qilanisa said...

ooo,maksudnyee ppuan akn ckp laki hensem kejap je.pastu dah tak pikir lagi dah.kalo laki lak,sekali nmpk ppuan cantik,terbayang2.haha.betul ke?

Noor Aqillah Majid =) said...

hahaha. setuju ^_^

anis kristal said...

@Cik Tie Berbicarehahahah.yaY.seb bek kau paham.hahaha.betol la tu ape yg kau fikir tu.hahaha.nura pandai :D

anis kristal said...

@qilanisahehehe.betol2.pandai pun.tapi.tu pada pndgn anis la..xtau la org lain.laki jgn marah eh.hee

anis kristal said...

@Noor Aqillah Majid =)hehehe.kan kan.pempuan ni setia (bajet) haha

zacky ~786~ said...

hahahaa ape kena mengena ngn kentut ?? aderr... golak den sorg2 kt sini.. ekekeke..

anis kristal said...

haha.mksodnye..lepas nmpk laki hnsem tu.die teros tuka topik lain bile laki tu dah xde.die xdela terbyg2 mcm lelaki ats tuh.hehe

Hahazirah said...

haha, bleh tngkp ap yg mhu disampaikan. nice2~ ^^

anis kristal said...

hehehe.bagus la kalo mcm tu.thanks :)

shafmechy said...

begitu rupanya...klu la nmpk laki x ensem? sama gak ke?

anis kristal said...

hahaha.err.kalo xhensem xpndg kot.haha.gurau je :)

Kyril said...

lelaki banyak berimaginasi :D

anis kristal said...

imaginasi ape tu.hehe

cik chopu said...

paham sangat. well, perempuan memang. tak boleh concentrate on something lebih dari 90 saat. haha sukahati aku buat fakta sendiri.

anis kristal said...

haha.tak boleh concentrate tu betol mas.tapi yg 90 saat tu aku xsure.hahaha