CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

September 16, 2011

haa baru nak gelabah ?

haha gelabah ? gelabah la minggu depan dah mula untuk final exam untuk semester 1 ni . ni adalah tarikh tarikh exam nye ye.

19/9/2011 - BEL120
20/9/2011 - CTU101
30/9/2011 - MAT112
3/10/2011 - FAR100
dan akhir sekali
6/10/2011 - ais130 

dan lepas tu ... hip hip horrrrrayyyyyyyyyyyy ! yahoo yahoo ! haha okay tak sangka dah nak habis sem 1 dah aku ni . rasa baru je macam masuk hari tu . berjaya jugak mengharungi kehidupan sebagai pelajar universiti yang penuh berdedikasi hahahaha . alah baru habis sem 1 pun nak kecoh lah kau anis . haha eh suka hati aku la ! ( cakap dengan diri sendiri ==' )

okay apa apa pun , kepada student student uitm . goodluck okay for your final examination . lakukan yang terbaik and always make your parents proud of you :D x lupa juga kepada mereka mereka yang nak exam jugak nanti :) and wish me all the best and pray for my success

saya harap , saya boleh dapat dekan :/
i will fight for it !!
.

2 comments:

cik chopu said...

well, goodluck!
aku dh habis exam.
26 dh start sem 2.
selamat berperang!

anis kristal said...

hahaha untunglah kan dah habis exam !