CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

September 20, 2011

exam = tension

and yesss ! 2 downs , three more to go :D
okay fine saya ada gap 10 hari untuk paper yang seterusnya , arghh tension tension classmate aku hampir semua balik , boleh jadi gila duduk sini lama lama :( nasib baik lah roomate semua tak balik :D
so ape yang saya patut buat dalam 10 hari ni ?
 should i....
oh no no , xboleh la macam tu kan . hem act , x tahula boleh dapat dekan atau tidak . semuanya berpunca daripada akaun . markah carrymark untuk account macam agak rendahla kan :( dah berusaha macam macam dah , tapi mungkin aku tak sedar sebenarnya semua tu masih belum cukup lagi.i need to be more focus in mat112 and ais130 untuk kekal kan gred.akaun ? yes of course kene usaha untuk yg tu jugak . at least dapat b pon jadilah . wuuuu mummyyyyyyyyyyyy...... T.T

so anis , jangan cepat berputus asa and fikir yang awak tu tak akan berjaya ,
because what ?? because...


:)

.

4 comments:

cik chopu said...

fight till the end. teruskan berperang.

Asma :D said...

Goodluck anis. Yeaa, akaun mmg ssah. Tumpang stressed tgk rumet2 aku blaja acc X)

anis kristal said...

thanks cik chopu , tak larat nak fight dah ni :p

anis kristal said...

hahaha kannn , tapi lama lama dah okay ngn acc :)