CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

December 21, 2011

and yes , quizes and test are coming

okay hi and assalamualaikum <3
since sekarang dah masuk minggu ke lima , quiz dan test datang berduyun duyun . takdelah berduyun sangat pun hihi . okayyyy , di pendekkan cerita , penat tahuuuuuuuuuuuuuuu ! seriously busy dengan itu ini , kena kumpul sticker haram jadah entah untuk dapat kolej next sem . kata orang kalau dah ada sijil karisma sure sure dapat kolej . tapi kalau tak dapat macam mana ? terpaksa la mengemis pergi kutip sticker semua T.T 

quiz test dah langsai pun hari ni , not bad lah soalan dia . mula mula ingatkan test , puaslah aku study bagai , rupanya quiz je . habis masa tidur semalam T.T then malam esok test business management , ahhh kenapa aku belajar semua ini ? penat tahu nak baca T.T okay menangis lagi . oh ye , hari ni kan ,, kannn ,, kann ,, hihi saya beli YES 4G . adelah pakej student apa ntah tak kisah lah janji dah beli hehe . okay serious AWESOME SUPERB dan dan ehh macam macam lah :D youtube tak buffering langsung malahan lebih pantas dari apa yang kita sedang tonton . 

hem okay , kbai 
.

No comments: