CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

November 28, 2012

can you just stop it ?

enough please. It was over a long time ago. Can you just please stop calling me all day long ? during day and night. Calling me at 3 in the morning. Don't you have classes on the next day ? And kalau orang tak angkat, perlu ke nak call sampai berjuta juta kali ? Rimas okay rimas. Just stop it. Kalau sayang, kenapa dari dulu tak jaga elok elok ? Kenapa bila dah hilang baru nak rasa kehilangan ? Kenapa masa ada, menghilangkan diri ? Kenapa masa ada, di abaikan ? After all of what you had done, you called me bangang sial babi marah marah macam orang gila because of your own fault, how dare you to ask me to love you again and want the old me ? I once gave you a second chance a long time ago, but did you use it very well ? Just answer it by yourself. The conclusion is, I have no feelings towards you anymore. Walaupun sekecil zarah. Assalamualaikum.

5 comments:

miss oldy said...

anis. lupakan dia. dia tak baik. time dia baik dgn awk, dia still foya dgn perempuan lain. trust me :) just wait for the one who will propose you. and that's true man :D

anis said...

kan. even depan anis dia baik. tapi anis tahu korang tahu apa yang buat belakang anis sebenarnya. i am very grateful to have semua kawan macam korang :')

Ralph said...

tak pe anis , auf ada :3 KAHKAHKAHKAH !

anis said...

hahahaha pon bolehhhh :P

Ralph said...

pon boleh je ? jawapan lain please ? haha >.<