CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

February 11, 2013

Random me

Well hello guys. How was your Chinese New Year holiday ? It must be great right ? Me ? Thanks Allah I'm home now. Only Allah know how much I miss them. It is good to be at home, doing anything and spend your time with your loves :) Abah, Irfan and Naufal hit their sacks already. While maa is still doing her work. Typing. Me ? Hmm. Nothing much. Really don't have anything to do actually. So, what was happened along this semester ? Everything is going fine, nice and cute ! Although there was a little bit hard time for faen last month. haha. Alhamdulillah, much better now :)

Sometimes I felt, hmmm. I wish I can tell the way I feel, what am I thinking in real words. But, I am just not strong and brave enough. I am just a girl. A girl that.. hmmpph. Arghh all these kind of situation drive me crazy :'( Huaaaa. Why does the word 'kalau' do exist ?! I hate it to the max ! Zzz patutlah rasa panas. Kipas tak bukak rupanya dari tadi -,- hahaha ! okay back to the topic. Hmmm. 

K. Seriously, aku taip apa yang terlintas. Tak ada topik khas untuk entry kali ni. Ini umum okay umum. Ada 4 ekor anak kucing sekarang dalam rumah ni. I mean, diorang duduk luar rumah la tapi. Tahap kebisingan Subhanallah. Cam haremmm. Tapi tapi, haaa aipp aippp. Nasib baik cecomel. Geram la jugak bila nengoknyee. Sampai tak tahu nak layan yang mana satu. Oh tidak, rasa macam retis sangat bila semua kucing nak kat kita hahaha. 

Papastu, maaa. Pagi tadi Anis terpijak spek masa nak bukak lampu. huu harap harap maa baca ni. atau kalau dah tau sendiri lagi baguihh hehe. Huaa serious tak sengaja T.T sob sob. Irfan dengan faen je tahu setakat ni. Naufal ni rabun ke apa, aku letak atas meja tu pun tak nampak ke.

k pastu, petang tadi, Nopan ajak main basikal. eh tak, mula mula badminton. pukul 4 macam tu la. Phewh berbakat jugak aku ni rupanya. Baru tahu. Yelah, main dengan budak darjah 4 kan. Sempat la nak rasa hebat kejap. Smash sana smash sini. Angkuh kau Niss. hahaha. Dah agak agak nak menang tu, nopan ajak main basikal. Haa siap rantai lagi basikal dia dengan Abah. Takut orang curi katanya. Baguih adik kaknis ni. Round punya round. Hongeh makkk. Penat gila panjat bukit guna basikal. Separuh nafas hampir hilang ! Tapi time nak turun, haa muka memasing cool habis. Konon jalan dia yang punya keh keh. 

Pastu, pastu aaaaaa. Nak jenjalannn. k bye

Oh yes, btw kenapa lately ni asyik mimpi orang yang sama ? jeng jeng jeng !

XOXO, 
Secebis

No comments: