CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

May 8, 2013

semua macam bagus

Just another day of shit,
semua nak gaduh di laman sesawang burung biru dan muka buku,
kalau awak rasa pendapat awak betul, okay go on,
yang nak pergi salah kan orang itu ini kenapa,
Pelik. Manusia semakin pelik.
Terasa nak selinsing lengan baju ni bila buka tak habis2 lagi pertengkaran dan saling memerli ni.
Tapi acah jela, hahahaha!

Just another day of pfftt,
same routine everyday,
sampai satu tahap level keamukan semakin meninggi,
nak tengok phone pun dah tak lalu, apatah lagi televisyen.
Radio? radio sekarang dah tak macam dulu. Especially Era.
Fly dengan Hitz okay lagi.
Era setiap kali bukak je lagu Teman Pengganti.
Asal bukak je Teman Pengganti.
bukak je Teman Pengganti.
bukak je,,, eyy kang ini makan dia! wuahaha!

So, esok result keluar.
Di jangkakan akan dapat result yang tidak bagus.
Sebab,
dapat rasa. Serious talk.
But, still hoping for the best.
InsyaAllah aminn.



No comments: