CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

February 3, 2016

Lunch time!

It's currently lunch hour right now. I always brought my own lunch, most of them pun selalu bawak lunch sendiri. Lunch diorang sandwich, spaghetti fruits bla bla bla hahah. Kalau dekat Malaysia hari tu, lunch semua taknak kalah, makan nasi ayam penyet lah, kfc lah lauk kemain hahaha huaa rindunya Malaysiaaaa. Tapi, apakan daya, sis harus mencari rezeki di perantauan hihihi. 

Life as a worker ? Okay lah not bad cuma malas bangun pagi untuk pergi kerja je wuwuwuwu. Kadang kadang dalam a week tu ada la sekali pergi kerja tak mandi sebab it is tooo colddddd! Tak sanggup nak mandi tsk! Terpaksa pergi kerja tak mandi hahahhahahaha.

Okay bye sis nak solat Zohor merangkap Asar sekali. Sembahyang dekat bilik photostate okay haa jangan main main hahah.

Alright, till then! :)

It is currently 9.30pm in Malaysia, Night guys! 


xoxo,

Anis

No comments: