CAUSE I AM BOTH, LEFT AND RIGHT BRAIN

November 5, 2012

rewind and replay

back writing again. writing ? never mind. i changed my blog a bit. em a lot maybe haha. i changed back from the old template to my favourite one, simple template hihi. Agak banyak perubahan. Dulu masa first time buat blog, amboiii kalah mak ngah. Semua benda kau nak letak. Gadget itu ini semua kalau boleh sampai sarat blog tu. Pageview la, shoutmix la, menatang liplapliplap la, ehh apa ntah lagi tak ingat dah. Time tu jakun ah. Semua contest nak masuk. Alhamdulillah, i menang okay. Uolss jangan terkejut pulak haha. Tapi ada jugak yang tak menang hahahaha pffftt memalukan jela kau ni Anis. Contest apa ntah yang menang ntah pun lupa dah. Ce google ' Anis kristal', haa nanti jumpa lah contest2 yg dimenangi  tu hehe. Haa lepas tu, ramah antara bloggers tak yah cakap ah. Peramah kalah menteri. Lepas tu, tiap tiap hari ada je entry nak tulis. Sekarang ? jangan harap haha. And banyak jugak entry entry yang sangat tidak matang, kebudak budakan, terlalu ikut emosi, konon macam hebat dan haha ntah.

Lepastu, berminat dengan blog kawan bff kite selamenyeww cik pateng amalina cayang :* hehehe suke sangat ! comel gila blog dia :D Then mintak dia tolong buat kan old template tu. Okay memang suka sangat sebab nampak kemas, sedap mata memandang and ntah. Ceh puji blog sendiri lettewww hahaha. Then macam biasa, berdikari edit sana edit sini sampai lah puas hati. Rasanya kalau ambil subjek programming pun boleh lulus ni dah selalu sangat main dengan code code html tu haha. Blog ni memang berbeza dengan blog yang first. No social langsung. Hampir semua aku pegi buang haha. Tempat followers, comment, chat tak ada. Dah macam journal lah kiranya. Lama jugaklah guna template yang ni.

Then, Jumaat lepas tukar balik pergi template yang first first dulu. wuu i loike hehe. Sebab design yang tu paling simple and tak serabut :) Kalau boleh memang semua benda dalam hidup ni nak yang simple simple hehe. Colour pun kalau boleh nak yang lembut lembut je. Haha tiba tiba teringat dekat cik patin. pergi shopping baju and beg dengan dia. Masing masing kemain. Kitorang memang akan cari barang barang yang warna pastel je haha., Then bila jumpa baju warna pastel, mula la cakap ' Fatin fatin! lawa kan baju ni ? Cuba teka sebab apa? ' ' Sebab pastel kan ' 'hahahaha'  *dua dua gelak dengan cara paling annoying haha. Asal jumpa semua barang je, mesti cakap cantik n jawapan dia,, sebab pastelkan ? pastel pon boleh jadi benda nak bahan haha. ok kembali kepada cerita asal haha, followers, comment telah di letakkan kembali. Semua dah kembali kepada asal.. Cuma mungkin tak rajin dah nak mengapedet blog ni.

oh and somehow rindu gila nak melukis lagi. bila tengok balik lukisan lukisan yang aku lukis dalam blog ni, macam eh macam mana aku buat semua ni haha. so lame. ade 4 entry yg ada lukisan ;

Ntah kenapa, sejak masuk u dah jarang post post entry ni. And pemikiran pun dah semakin matang. Alhamdulillah. Rindu paten, paejah, pah, nuwa, ucna, wani :'(

No comments: